Ein fin fredag

I går starta eg skuledagen min med gym. Det var kjekt sidan det var tre veker sidan sist vi hadde gym. 

Eg var sjølvsagt i full oppkledning i Bryan skjorta mi.

 

 

Eg var ikkje den einaste som ville vise fram den flotte drakta mi. Den flotte klassekameraten min LarsBjørnar ville også vise seg fram. Han trudde vi skulle ha fotball, så derfor han tok på seg feil skjorte. 

 

Amalie har farga deler av håret rosa! rått!! Silje har farga håret lilla, men eg har ikkje nokon bilete tå henne etter hun har farga det! Skal ta nokon snikbilete seinare så dykk kan få sjå! 

 

seinare på fredagen drog eg til Silje. Amalie, Silje og meg kosa oss med taco og jenteprat før Airon kom. Dette har eg ingen bilder frå. Eg overnatta med Silje sidan ho er åleine heime for helga, og Klokka halv tre i natt ringte det på døra til silje og rett etterpå høyrde vi fotsteg som høyrdes ut som kom fra innafor husveggane.  vi vart redde og va  nyskjerrig på kven det kunne vare som kom så seint. Eg gjekk ut i gongen uttafor rommet til silje og rope, med sidan eg ikkje fekk svar gjekk egg opp for å sjekke dei romma som var i 1.Etasje utan hell. etterkvar kom det ein bil og vi blei reddare, begge sto med kvar sin telefon i handa og bevegde oss til kjøkkenet for å prøve å sjå kven som var der, vi såg skyggar av folk utafor bilen, men etterkart høyrde vi at de slo at bildørane før dei for. Vi fikk vite på etterskudd kven som hadde vært her, såå vi slo oss litt til ro, og avslutta kvelden med jenteprat før begge to sovna.Vi våkna for nokon timar sidan sida eg eigentleg skulle på eit møte på jobb, som vart avlyst.

 

Her er ho godaste silje<3<3<3

 

Gløymte sjølvsagt å poste innlegget før eg og Silje for å trente.


K o m m e n t a r e r
Namn:
Huske meg?

E-postadresse: (vises kun for meg)

URL/Bloggadresse:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/41726355
hits