For ein flink bloggar eg er!

No har eg akkurat starta på dette innlegget for andre gong, sidan det fyrste innlegget blei sletta. irriterande.

Eg kan ikje skryte på meg at eg har vore flink til å blogge regelmessig, og no er norskoppgåva mi snart ferdig, så det blir dette innlegget her, om ikje det kjem eit til.

Eg tenkte å fortellje dykk litt om korlei veka mi har vore :-) 

Eg har vore med denne herlege jenta her! Dette bilete er tatt på laurdag, der eg drog til ho, der vi slappa av litt før vi ordna oss. Eg og Silje selde bilettar til ein konsert som var på Gossen i helga. Noko som gjekk rimelig greit i forhold til at eg ikje er den store matte-meistreren. Konserten varte i omtrent ein time, og etterpå drog vi vidare ut! Ein morosam kveld.

Dette bilete tok eg på sundag, då hadde eg tatt ei tidleg ferge heim for å feire familieselskop! Eg var ganske sliten her, men det gjekk bra. Bamsen du ser på bilete heiter Bamsebak, den beste bamsen i verda spør du meg. Eg held rundt om han om natta, og breier dyna om han om mogonen då eg skal på skulen,  slek at han ikje fryns og at han då kan han sove lenger. Eg har hatt han i monge år, og er veldig glad i han. OG NEI MAN BLIR IKJE FOR STOR FOR BAMSE!♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

På måndag blei eg 17. og vi starta dagen på treningsenteret før skulen, vi starta ikje før 12. Det blei ei god rygg og biceps økt! Resten av dagen var no ganske bra den også. På kvelden kom Silje til meg og overnatta, og så køyrte mamma oss til Tusten på Tysdag.


 
Det var faktisk min fyrste gong på slalom, og eg var som Bambi på isen! i allfall med det fyrste! Det gjekk bedre etterkvart da. Meeen då eg og Silje tok stortrekket opp, klarte eg å dette av, og som dykk ser var det ganske bratt, og alt for bratt for meg. Det blei ein GÅTUR ned igjen. Og snillaste silje tok skia mine og rann nedover, Silje var jo flink på slalom, men eg må prøve eit par gonger til :-)

No veig eg ikje kvifor skrifta blei så rar, men skal få prøvd å fikse det etterpå.
K o m m e n t a r e r
Namn:
Huske meg?

E-postadresse: (vises kun for meg)

URL/Bloggadresse:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/41970328
hits